Ontdek je creatieve kracht: Word Grafisch Vormgever vanuit huis

15/03/2024 Thomas Verlinden

Ben je klaar om je passie voor design om te zetten in een bloeiende carrière? Dan is onze thuiscursus Grafisch Vormgever Allround echt iets voor jou! Met een combinatie van praktische vaardigheden en creatieve inzichten dompelen we je onder in de wereld van digitale kunst en design.

Illustrator - De kunst van illustraties

Stap binnen in de fascinerende wereld van Illustrator. Leer hoe je met behulp van krachtige tools prachtige, schaalbare illustraties en logo's maakt. Van basisvormen tot complexe composities, de mogelijkheden die Illustrator biedt om je creatieve visie tot leven te brengen zijn eindeloos.

Photoshop - Verleg de grenzen van fotobewerking

Photoshop is de onbetwiste koning van de digitale beeldbewerking. Ontdek hoe je afbeeldingen transformeert, retoucheert en manipuleert met ongekende precisie. Van het aanpassen van kleuren tot het creëren van adembenemende composities, met Photoshop ben jij de meester des pixels!

InDesign - Meester van lay-out en typografie

In de wereld van print en digitale publicaties is een goede lay-out van onschatbare waarde. Leer de geheimen van typografie, paginastructuur en ontwerpprincipes kennen met InDesign. Van brochures tot e-books, je zal in staat zijn om professionele ontwerpen te creëren die indruk maken op elke kijker.

Creatief Ontwerpen - Laat je inspiratie vloeien

Laat je verbeelding de vrije loop en verken de grenzen van je creativiteit! In deze module moedigen we je aan om buiten de kaders te denken en originele ontwerpen te creëren die je portfolio doen opvallen. Van conceptuele ideeën tot het verfijnen van je eigen artistieke stijl, deze module is de kers op de taart van je grafische reis.

Carrièrekansen als Grafisch Vormgever

Met een solide kennis van Illustrator, Photoshop, InDesign en creatief ontwerpen liggen de carrièrekansen voor jou voor het oprapen. Denk aan functies zoals grafisch ontwerper, art director, visueel marketeer of zelfs freelance designer. De vraag naar getalenteerde grafische vormgevers blijft groeien in diverse sectoren, variërend van reclamebureaus tot uitgeverijen en webontwikkelingsbedrijven.

Door onze thuiscursus Grafisch Vormgever Allround te volgen, investeer je in je creatieve groei en in je professionele toekomst. Klaar om je creatieve reis te beginnen? Schrijf je nu in voor onze Grafisch Vormgever Allround cursus en laat je talent schitteren!


cpWouldYou

 • Jij maakt elke klant blij met inspirerende, creatieve en gedetailleerde concepten.
 • Jij kent de tools van Photoshop, InDesign en Illustrator als je broekzak.
 • Een banner, affiche, geboortekaartje of uitnodiging? Jij kan het allemaal!


Grafisch Vormgever Allround, aProfession

cpLiPracticalInfo

 • Diplôme
 • courseTypeH
 • cpAllroundCourse
 • €990

cContent

 • Module: Illustrator
 • Module: Photoshop
 • Module: InDesign
 • Module: Creatief Ontwerpen

blogAvailable


relatedBlogs

Graphisme : pourquoi devenir graphiste ?

Ensemble, nous assurons votre sécurité !previousLabel

L'arme secrète de Pierre

nextLabel

Ontdek de magie van Foodpairing: Word een culinair expert

relatedCourses


Grafisch Vormgever Allround

studyCategories


Photographie & Médias

Informatique & Technologies

Graphisme

ICT & Développement Web

blogTags


Grafisch vormgeverPhotoshopIllustratorIndesignCreatief ontwerpenGroepslessenVolwassenenonderwijsGrafisch designGrafische vormgeving

mostRead


Qui peut être coach?

10/08/2018

Investissez dans le futur de vos amis et de votre famille

18/12/2018

Suivre une formation dans notre centre ? ils sont ravis de l’avoir fait !

12/08/2019

blogShare